D

  

 

Distanshealing

istanshealing för Dig

 

Reiki Healing på distans är lika effektivt som i fysisk. Healer använder reiki symboler, dvs.

distanssymbol som används för distanshealing i tid och rum,
kraftsymbolen Ki som förstärker energi och fokuserar energin på ett bestämt ställe föremål eller person som ska healas och healar även den mentala /känslomässiga aspekten. 
balanssymbolen som behandlar emotionella, mentala och anliga besvär.
Den mentala aspekten används för ökad kreativitiet samt för att lättare minnas .

Efter första healing kan man känna sig trött, få lätt yrsel och även somna men längre fram uppleva hur man bli piggare och att värk är mer eller mindre borta.

Upplevelser av reiki healing är väldigt individuella. Under healing man kan känna stickningar, pirrande eller bultande känsla, kyla eller värme, lugnet. Alla upplever healing olika och de flesta människor känner av den dock inte alla men det betyder inte att healing inte kommer fram,att  somna en stund under healing är ganska vanlig.

Healer  botar inte sjukdomar utan är enbart kanalen för livskraft energi som är läkande på ett intelligent och obegripligt sätt för människor.

Healers syfte är att skapa balans och harmoni i mottagarens  kropp och själ samtidigt i chakra och reparera dennes aura.

Healer arbetar alltid med den eteriska kroppen och när den eteriska kroppen är i balans påbörjar sakta läknings process i det fysiska kroppen

 

 

 

 

 

 

Gratis healing för dig som vill prova på personlig Reiki Healing & Scanning eller anmäla dig till Spirituell healing som sker varje söndag klockan 20,30 upp till 45 minuter...

Spirituell healing är en form av healing där healer samarbetar med andevärlden och fungerar som en kanal för den universella livskraft energi.Själva healing utför Andevärlden på healers begär.

Spirituell healing är unik och mycket kraftfull energifrekvens som kommer direkt ur universums källan.

 Healing styrs av naturens lagar och tillfrisknande inte kan påverkas av healer.

Spirituell healing på distans  är likvärdig i fysisk och verkar på cell nivå 

Kontakta mig på 

nannas_distanshealing@hotmail.com